Vuokrataloyhtiöiden talous- ja hallintopäivä

18.11.2020 - 18.11.2020
Kiinko, Teams

Kuvaus

Seminaarin tavoitteena on tuoda esille uutta lainsäädäntöä, uusia toimintaa ohjaavia ratkaisuja ja linjauksia vuokrataloyhtiöiden talouden ja hallinnon näkökulmasta. Seminaarin aluksi kuulemme vuokrataloyhtiöiden talouden erityiskysymyksiä. Sen jälkeen ajankohtaisina aiheina ovat avainhallinta, kiinteistöjen turvatekniikka ja tietosuojakysymykset sekä juridiikan mahdollisuuksia häiriökäyttäytymistilanteissa. Päivän lopuksi ARAn puheenvuoro vuokranmäärityksestä ja vuokrien tasauksesta sekä jälkilaskelmamalleista.

Kohderyhmä

Vuokrataloyhtiöiden taloudesta ja hallinnosta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, talous- ja hallintopäälliköt, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Kuntien ja kaupunkien asuntotoimesta vastaavat. Valtion ja kuntien asuntolainoituksesta ja -tuotannosta vastaavat päättäjät ja viranhaltijat.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse.

Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutustilaisuus18.11.202018.11.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

550 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Teamsin välityksellä osallistumismaksu on 390 euroa sisältäen opetuksen ja sähköisen aineiston.

Mikäli osallistut myös vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivään, osallistumismaksu on 750 euroa (550 euroa Teamsin välityksellä).

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Tarkistamme ennen laskun lähettämistä mahdolliset alennukset, osallistutko kumpaankin päivään ja sen, osallistuitko etänä vai paikanpäällä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 6.11.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.