Vuokrataloyhtiöiden kirjanpitopäivä

19.11.2020 - 19.11.2020
Teams

Kuvaus

Tämä seminaari on siirretty syksyyn vuokrataloyhtiöiden talous- ja hallintopäivien yhteyteen.

Tapahtuma tuo esiin valtion tukemien vuokra-asuntojen taloushallinnon ajankohtaisasioiden ongelmakohtia ja antaa ratkaisuja niihin.

Voit osallistua seminaariin kotoa käsin käyttäen Teams-ohjelmaa.

Kohderyhmä

Vuokrataloyhtiöiden taloushallinnosta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, talous- ja hallintopäälliköt, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Kuntien ja kaupunkien asuntotoimen taloushallinnosta vastaavat. Valtion ja kuntien asuntolainoituksesta ja -tuotannosta vastaavat päättäjät ja viranhaltijat.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse.

Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso19.11.202019.11.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

390 euroa sisältäen opetuksen Teamsin kautta sekä sähköisen aineiston. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Mikäli osallistut myös vuokrataloyhtiöiden talous- ja hallintopäivään, osallistumismaksu on 750 euroa (550 euroa Teamsin välityksellä).

Tarkistamme ennen laskun lähettämistä mahdolliset alennukset, osallistutko kumpaankin päivään ja sen, osallistuitko etänä vai paikanpäällä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 12.11.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.