≡LIITUTAULU≡ -BLOGI - 2018 https://www.kiinko.fi Kiinkon ≡LIITUTAULU≡ -blogissa kerromme sisäpiirin kuulumisia tapahtumistamme ja tarjoamme kiinnostavia asiantuntijoidemme näkökulmia kiinteistö- ja rakentamisalan ajankohtaisiin teemoihin. fiTue, 27 Feb 2018 11:42:00 +0200Wed, 07 Mar 2018 12:12:58 +0200eZ Publish - Avenis eZ Start http://www.rssboard.org/rss-specification Isännöinnistä rakennetun ympäristön hallintaan – neljä vuosikymmentä Kiinkon matkassa! Tue, 27 Feb 2018 11:42:00 +0200 https://www.kiinko.fi/blogi/isannoinnista-rakennetun-ympariston-hallintaan-nelja-vuosikymmenta-kiinkon-matkassa https://www.kiinko.fi/blogi/isannoinnista-rakennetun-ympariston-hallintaan-nelja-vuosikymmenta-kiinkon-matkassa Kiinkossa, näköalapaikalla jo neljällä vuosikymmenellä, on ollut ilo ja kunnia olla toteuttamassa ja näkemässä toimialan ammattimaistumista, uudistumista ja kehittymistä sekä nousua maamme eturivin toimijaksi ja kaikkien muiden toimialojen liiketoimintojen mahdollistajaksi.

]]>
Konmaria kiinkolaisittain Mon, 19 Feb 2018 11:19:00 +0200 https://www.kiinko.fi/blogi/konmaria-kiinkolaisittain https://www.kiinko.fi/blogi/konmaria-kiinkolaisittain Ammattitutkintoja koskeva ammattikoulureformi, lakiuudistus, tuli voimaan tämän vuoden alusta. Lain keskeisiä periaatteita ovat osaamisperusteisuus ja asiakaskeskeisyys. Jatkossa ammatillisen koulutuksen tärkein tehtävä on tuottaa yksilöllistä ammatillista osaamista joustavasti opiskelijoiden ja työelämän tarpeiden mukaan. Kiinko on ollut aktiivisesti mukana jo reformin valmisteluprosessissa ja on valmistautunut ahkerasti sen voimaan tuloon jo pitkän aikaa.

]]>
Koulutuksen vaikuttavuus – onko opiskelusta hyötyä? Thu, 08 Feb 2018 16:27:00 +0200 https://www.kiinko.fi/blogi/koulutuksen-vaikuttavuus-onko-opiskelusta-hyotya https://www.kiinko.fi/blogi/koulutuksen-vaikuttavuus-onko-opiskelusta-hyotya Koulutustoiminnan keskeinen tulos on oppiminen. Ilman sitä Kiinkon olemassa ololle ei ole tilaa. Olemme syystäkin siis hyvin kiinnostuneita kuulemaan mitä koulutuksiimme osallistujille jäi opinnoistaan mieleen. Erityisen kiehtovaa on saada tietää mitä useita vuosia sitten valmistuneet muistavat koulutuksistaan – pystyisitkö itse nimeämään jotain yli 10 vuoden takaa?

]]>