Kirjoittajan profiili

Liisa Kallio

on pitkän linjan Kiinkolainen. Hän toimii koulutusjohtajana vastuullaan mm. ammatti- ja erikoisammattitutkintoprosessit sekä OPH, tutkintotoimikunta sekä arvioijayhteistyö.
Vapaa-aikanaan Liisa harrastaa kesäasuntona toimivan vanhan kansakoulun kunnostus- ja sisustustöitä sekä puutarhan hoitoa ja on innokas jääkiekkofani.

Tilaa kirjoittajan blogikirjoitukset RSS-syötteenä

Isännöinnistä rakennetun ympäristön hallintaan – neljä vuosikymmentä Kiinkon matkassa!

27/02/2018 • Kirjoittaja: Liisa Kallio

Kiinkossa, näköalapaikalla jo neljällä vuosikymmenellä, on ollut ilo ja kunnia olla toteuttamassa ja näkemässä toimialan ammattimaistumista, uudistumista ja kehittymistä sekä nousua maamme eturivin toimijaksi ja kaikkien muiden toimialojen liiketoimintojen mahdollistajaksi.

>> Lue lisää

Tunnelmia Isännöintipäivien 2017 keskusteluista - asiakaspalvelun sietämätön ihanuus – asiakaskokemus - digitalisaatio ja tekoäly!

12/09/2017 • Kirjoittaja: Liisa Kallio

Isännöintipäivät Tampereen Pirkkahallissa tarjosivat runsaan kattauksen verkostoitumismahdollisuuksia sekä loistavia asiantuntijaluentoja isännöintitoimialaa juuri nyt keskusteluttavista ilmiöistä ja asioista. Asiantuntijapuheenvuorot tarjosivat varmasti jokaiselle jotakin, uutta tietoa ja ideoit...

>> Lue lisää