Vuoden Taloyhtiöteko 2012 -kilpailun voitti LC Kiinteistöratkaisut Helsingistä

Vuoden Taloyhtiöteko 2012 -kilpailun voittajat julkistettiin 26.4. Finlandia-talossa järjestettävässä Taloyhtiö 2012 tapahtumassa.
Taloyhtiöiden luottamushenkilöille suunnattuun tapahtumaan osallistui noin 1000 henkilöä.

Kilpailun teemana korjausrakentaminen

Kilpailussa etsittiin taloyhtiön korjausrakentamisen käytäntöjä kehittävää toimintaa tai tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön osakkaita sekä turvaa kiinteistön kunnon, arvon ja hyvän asumisen.

Taloyhtiö 2012 -kilpailussa voittajaksi selvisi LC Kiinteistöratkaisut Oy. Yhtiö on kehittänyt vuoden 2011 aikana peruskorjaushankemallin yhteistyössä usean yrityksen kanssa. Tämän mallin tarkoitus on nopeuttaa ja parantaa korjausrakentamista taloyhtiöissä. Hankkeen kuvauksesta on tarkemmat tiedot osoitteessa www.elinkaariremontti.fi.

Palkinnon tilaisuudessa vastaanotti toimitusjohtaja Mikko Tiainen. Palkintosumma on 1 500 euroa.

Kunniamaininnan Taloyhtiöteko-kilpailussa sai As Oy Kaarenpeikko Helsingistä

Kunniamaininta annettiin tiedotusprojektista taloyhtiön korjaushankkeessa As Oy Kaarenpeikolle. Tiedottaminen oli monen tahon toteuttamaa ja tiedotteita laadittiin tarpeen mukaan usealla kielellä. Tiedottaminen tapahtui päivittäin blogin ja perinteisen tiedottamisen avulla. Sama taloyhtiö voitti myös tapahtumassa palkitun Vuoden putkiremonttikilpailun.

Palkinnon tilaisuudessa vastaanotti taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Suve Pääsukene. Palkintosumma on 500 euroa.

Palkinnot luovutti Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kaivanto.

Kilpailun taustat:

Vuosittaisella kilpailulla etsittiin tällä kertaa taloyhtiön korjausrakentamisen käytäntöjä kehittävää toimintaa tai tekoa, joka hyödyttää mahdollisimman monia taloyhtiön osakkaita sekä turvaa kiinteistön kunnon, arvon ja hyvän asumisen.

Tapahtuman sekä kilpailun järjestävät Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Kiinteistöliitto Uusimaa, Kiinteistöalan Kustannus Oy ja Kiinteistölehti.

Lisätietoja kilpailusta: Toimitusjohtaja Keijo Kaivanto, keijo.kaivanto@kiinko.fi, p. 0400 432598.