Vuoden rakennuttaja ja Vuoden rakennuttajakonsultti palkittiin Rakennuttaminen 2020 -tapahtumassa

Rakennuttaminen 2020 -tapahtumassa jaettiin alan arvostettuja tunnustuksia.

Vuoden rakennuttaja 2019

Vuoden 2019 rakennuttajaksi on valittu Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Ilmarinen on kiinteistö- ja rakentamisalan vastuullisuuden edelläkävijä yhdistäen aktiivisen alan kehittämisen tehokkaaseen rakennuttamisen prosessiin. Lisäksi Ilmarinen luo uusia elinympäristöjä rakennuttamalla monipuolisesti erilaisia kiinteistökohteita. Vuoden rakennuttajan rakennuttamistoiminnasta vastaa kokenut ja kehitysmyönteisesti alan eteenpäin viemiseen suhtautuva henkilöstö, joka myös viestii tekemisistään aktiivisesti.   

Vuoden rakennuttaja on pitkään tehnyt vastuullisuustyötä laaja-alaisesti, joka kulminoituu käytännön teoiksi rakennuttamisprosessin ja kiinteistöjen koko elinkaaren eri vaiheissa.

Lue lisää 

VuodenRakennuttaja2019

Vuoden rakennuttajakonsultti 2019

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2019 projektinjohtaja Erkki Pekkasen Ramboll CM Oy:stä

Pekkanen on kokenut kiinteistöalan ja rakennuttamisen ammattilainen, joka yli kolmikymmentävuotisen uransa aikana on johtanut merkittäviä uudisrakennus- ja korjaushankkeita. Pekkasen vahvuus on hänen laaja-alainen kokemuksensa erilaisista kohteista kaupan alan liikehuoneistoista toimistojen, hotellien ja isojen julkisten tilojen rakennuttamiseen.

Lue lisää

VuodenRakennuttajakonsultti2019_2

Kuvat: Olli-Pekka Latvala