Uutta perspektiiviä ja ahaa-elämyksiä - KiRa EMBA kehittää sinua johtajana

Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA -koulutus alkaa marraskuussa 2019. Hakuaika on nyt.

KiRa EMBA tarjoaa kiinteistö- ja rakennusalan avaintehtävissä toimiville ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää johtajuuttaan kolmella eri osa-alueella, jotka liittyvät liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen, ihmisten johtamiseen sekä yksilönä kehittymiseen ja johtajana kasvamiseen. Samalla se parantaa yritystoiminnan kehittymisen ja menestymisen edellytyksiä. KiRa EMBA laajentaa johtamiskäsitystäsi ja saat siihen liittyviä uusia työkaluja.

”Jatkuva oppiminen sekä mahdollisuus saada uusinta tietoa ja työvälineitä ovat tärkeitä asioita niin oman kehittymiseni kuin yrityksen menestymisen kannalta. Johtaminen on asia, johon kannattaa kouluttautua”, toteaa KiRa EMBA -koulutuksensa loppusuoralla oleva Esa Kankainen.

Laajenna verkostojasi

KiRa EMBAssa pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. alan erilaisista murroskohdista ja globaaleista kehitystrendeistä sekä siitä, miten ne vaikuttavat Suomessa. Ohjelma auttaa sinua havaitsemaan, miten olla edelläkävijä murrosvoimien hyödyntämisessä. Koulutuksessa laajennat verkostojasi ja luot kontakteja lähijaksoilla ja ulkomaan opintomatkalla.

”Yksi koulutuksen parhaista puolista ovat mahtavat kurssikaverit ja heidän kanssaan käydyt keskustelut sekä sparraukset niin koulutusjaksoilla kuin niiden ulkopuolellakin. Suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään johtajana kiinteistö- ja rakennusalalla”, sanoo KiRa EMBA -opiskelija Erika Hyry.
Menestyminen edellyttää jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

KiRa EMBA 3 alkaa marraskuussa 2019 – hae nyt!

Kiinko-54_800x350