Teknologiasta tuotteiksi- säätiön apurahan saajat julkaistaan Vuosiseminaarissa – hakuaika on nyt

Kiinkolla ja Vuosiseminaarilla on ollut ilo olla Teknologiasta tuotteiksi -säätiön rinnalla vuodesta 2003, kun säätiön vuotuinen tunnustuspalkinto jaetaan.

Säätiö perustettiin 1994 tukemaan kiinteistö- ja rakennusalan innovaatioiden tuotteistamista. Erityisesti huomion kohteena on terveellisten, kestävien ja tuottavien sisäympäristöjen edistäminen. Säätiö on vuodesta 1996 alkaen jakanut vuosittain tunnustuspalkinnon apurahan muodossa rakennetun ympäristön tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, jossa hyödynnetään uutta teknologiaa ja jolla on kansainvälistä potentiaalia.

Lue lisää säätiöstä: http://teknologiastatuotteiksi.fi/

Vuonna 2018 palkinnon sai 720 Degrees, joka on kehittänyt tekoälyyn perustuvan työkalun sisäilman laadun arviointiin.

Teknologiasta tuotteiksi 1200x628

Kuvassa: Teknologiasta tuotteiksi säätiön hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen ja 720 Degreesin toimitusjohtaja Rick Aller

Haku käynnissä

Apurahan saajat valitaan hakemusten perusteella ja haku on käynnissä vielä kuukauden! Tänä vuonna palkitsemisperusteissa painottuvat erityisesti ilmastonmuutoksen hallinta, kiertotalous ja digitaalisuus. Nyt on oiva hetki ilmiantaa sopiva yritys ja vinkata, että hakemus kannattaa käydä täyttämässä!

Lue lisää hakukriteereistä ja täytä hakemus: https://hakemus.teknologiastatuotteiksi.fi/

Kiinko ja Vuosiseminaari mukana

Kiinko on omalta osaltaan halunnut kannustaa Teknologiasta tuotteiksi -säätiön ajatuksia tarjoamalla puitteet apurahan julkaisemiseen osana Kiinteistöalan Vuosiseminaaria. Yhteistyö jatkuu jälleen marraskuussa Tampere-talossa, kun seuraavat innovaatiot palkitaan Teknologiasta tuotteiksi-palkinnolla Vuosiseminaarin päälavalla 7.11.

Lue lisää Kiinteistöalan Vuosiseminaarista 2019