Mitä on ammatillinen aikuisopiskelu Kiinkossa?

Ammatillinen aikuisopiskelu on monipuolista, useimmiten käytännönläheistä tekemällä oppimista. Oleellista siinä on se, että voit hyödyntää aikaisempaa osaamistasi, työkokemustasi sekä opiskelua muuallakin kuin oppilaitoksessa, kuten työpaikalla.

Aikuisopiskelu sopii niin työssä olevalle, ammatinvaihtajalle kuin työnhakijalle. Se voi olla tutkinnon suorittamista, tutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistumista tai muuta pitkä- tai lyhytkestoista koulutusta. Aikuisopiskelu on aina myös vastavuoroista, keskustelevaa sekä yhteistyötä toisten opiskelijoiden kanssa – siksi monille myös henkisesti palkitsevaa. Usein jopa niin, että siihen jää koukkuun.

Halu edetä omalla uralla, kehittyä tai vaihtaa ammattia syystä tai toisesta motivoi opiskelemaan. Usein itsensä kehittäjä ja alanvaihtaja tietää tarkasti mitä haluaa. Silti hänenkin on yleensä pohdittava sitä, kuinka pitkäkestoista koulutusta haluaa, onko valmis itse osallistumaan kustannuksiin, haluaako panostaa opiskeluun opiskelemalla kokopäiväisesti vai soveltuuko päivä pari päiväopetusta silloin tällöin paremmin omaan elämäntilanteeseen.

Näihin asioihin saat vastauksen ottamalla yhteyttä meihin kiinkolaisiin. Opastamme ja ohjamme löytämään vastauksia juuri sinun kysymyksiisi. Tärkeintä on päätös aloittamisesta – se ei vaadi mahdottomia, vain hieman poikkeamista tutuiksi käyneistä poluista kohti uusia tavoitteita ja haasteita.

Lue lisää aikuisopiskelusta Kiinkossa ja tutustu koulutustarjontaamme.

* Rohkeasti hankkimaan uutta tai päivittämään osaamista! *

Kiinko-2_800x300