Kiinteistövälitys 2011: Välittäminen syntyy luottamuksesta

Järjestyksessään toinen Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL) merkkitapahtuma, Kiinteistönvälitys 2011 pidettiin keväisissä tunnelmissa 23.3.2011 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Huipputapahtuma kokosi laajasti yhteen välitysalan ammattilaiset, yhteistyökumppanit ja heidän sidosryhmänsä tarjoten mahdollisuuden yhteiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen.

Tapahtumassa julkistettiin uunituoreet tiedot KVKL:n hallitusohjelmatavoitteista, kiinteistönvälittäjän koulutuksen kehittämisestä, juuri valmistuneesta alan ammattitutkimuksesta sekä kiinteistönvälittäjien omasta asuntojen markkinapaikasta. Alan johtavat toimijat palkitsivat viimeisimpiä huippusuorituksia ja onnistumisia antamalla samalla tulevaisuuteen kantavia, esimerkillisiä toimintamalleja.

Monipuolisessa ohjelmassa tarkasteltiin kiinteistönvälitystä luottamusbisneksenä, keskusteltiin siitä mitä välitysmarkkinoilla on tapahtumassa ja mitkä ovat markkinoinnin uudet vetovoimatekijät. Tapahtumaan valmistuneen Kiinteistöalan Koulutussäätiön toteuttaman ammattitutkimuksen perusteella muodostettiin käsitystä huippuosaajan muotokuvasta ja alan tekijöiden menestymiseen tarvittavasta osaamisesta ja ammattitaidosta.

Ohjelma ja järjestelyt saivat osallistujilta innostuneen palautteen ja tapahtuma onkin lunastanut paikkansa vuotuisena keskustelufoorumina kiinteistönvälitysalan sisällä. Kiinko toi oman asiantuntemuksensa ja toimi KVKL:n yhteistyökumppanina tapahtuman ohjelman suunnittelussa ja järjestelyissä. Lisätietoja tapahtumasta http://www.kvkl.fi/kiinteistonvalitys2011/