Kiinteistöala panostaa myyntiosaamiseen

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy Kiinko ja Mercuri International Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Mercuri suunnittelee ja toteuttaa Kiinkon koulutustarjonnassa kiinteistöalalle räätälöidyn myynnin valmennuskokonaisuuden. Kiinko Real Estate Sales Schoolista on tarkoitus kehittää pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen yhteistyömalli, jossa yhdistyy molempien yritysten ”paalupaikka” oman osaamisalueensa ykkösyrityksinä. Nyt tehty sopimus on kolmevuotinen, 2016–2018, ja tavoitteena on käynnistää ensimmäiset kiinteistöalan myynnin kehittämisen valmennukset touko-kesäkuun aikana 2016.

Kiinko Real Estate Schoolissa on omat valmennuskokonaisuudet kiinteistöalan johtajille ja esimiehilleasiakasrajapinnassa / myyntitehtävissä toimiville ja teknisessä palvelussa, ylläpitotehtävissä ja/tai hallinnollisissa tehtävissä toimiville henkilöille. 

”Kiinteistöalalla on ollut selkeä tilaus omaan suunnattuun myynnin valmennusohjelmaan. Kaikki asiakasrajapinnassa, teknisissä palveluissa tai ylläpitotehtävissä työskentelevät tarvitsevat myynnillisyyttä ja myynnin taitoja korkeatasoisen ammattitaidon lisäksi. Kiinko Real Estate Sales School tuo myynnin osaksi kiinteistöalan yritysten jokapäiväistä toimintakulttuuria ja auttaa liikevaihdon kasvuun”, sanoo Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala.

”Tämän päivän myynnin valmennuksissa ja kehittämisohjelmissa korostuu selvästi toimialakohtainen lähestyminen ja yhteisten haasteiden sparraus ja parhaiden kokemusten vaihto osallistujien kesken. Myynti kuuluu jokaisen työnkuvaan asiantuntijaorganisaatioissa. Olemme innolla mukana kiinteistöalan myynnillisyyden pelinavauksessa ja kehittämässä alan osaamista yhteistyössä Kiinkon kanssa”, sanoo Mercurin toimitusjohtaja Peter Kietz.

”Kiinteistöala Suomessa vastaa kansallisomaisuudestamme. Alalla toimivien johtajien, esimiesten, asiantuntijoiden ja asiakasvastuullisten myynti- ja palvelutehtävissä toimivien henkilöiden on osana työtään oltava myös myynnin johtamisen, myynnin ja myyvän palvelun ammattilaisia. Ala tarvitsee oman kehittämisohjelmansa”, toteaa Antti Niemi, joka vastaa Mercurissa Kiinko Real Estate Schoolin suunnittelusta.

Lisätietoja: 

Peter Kietz, toimitusjohtaja, Mercuri International Oy, puh. 040 545 6857, peter.kietz@mercuri.fi

Jarno Tuimala, toimitusjohtaja, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, puh. 040 726 5346, jarno.tuimala@kiinko.fi