Kiinkon uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy elokuussa.

Tiedote toimitusjohtajahausta.

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön hallitukset ovat päättäneet uuden toimitusjohtajan hausta toimitusjohtaja Keijo Kaivannon jäädessä eläkkeelle 2015. Hakuprosessi käynnistetään elokuussa 2014. Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja voisi aloittaa tehtävässään vuoden 2015 alussa tai viimeistään keväällä 2015.

Uusi toimitusjohtaja tulee olemaan sekä osakeyhtiön että säätiön toimitusjohtaja keskittyen mm.  yhteisöjen liiketaloudelliseen johtamiseen sekä asiakkuuksien ja toimintojen kehittämiseen. Toimitusjohtajan toimenkuvaan ei ole tarkoitus sisällyttää tuotevastuita eikä ammatillisen oppilaitoksen rehtorin tehtäviä.

Toimitusjohtaja Kaivanto jatkaa nykyisissä tehtävissään siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävissään. Tämän jälkeen Kaivanto on kolme kuukautta hallituksen ja uuden toimitusjohtajan määräämissä erityistehtävissä.

Toimitusjohtajan valintaprosessissa Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön hallituksia avustaa Mecuri Urval Oy vastuuhenkilönään varatoimitusjohtaja
 Aki Hyryläinen.

Lisätietoja asiasta antavat toimitusjohtaja Keijo Kaivanto puh. 0400 432 598, hallituksen puheenjohtaja Pekka Kouri puh. 040 500 8583 ja varapuheenjohtaja Harri Hiltunen puh.050 5511 295.