Kiinko ylpeänä esittää: asiakastutkimuksemme tuloksia

Osaaminen ja ammattitaito lähtevät jokaisesta itsestään, jolloin myös niiden kehittäminen on aina henkilökohtaista. Siksi me Kiinkossa haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla uran ensiaskelista aina ammatillisuuden kasvattamiseen ja kehittymiseen.

Toteutimme asiakastutkimuksen toukokuussa 2018. Kiinko on vahva toimija kiinteistö- ja rakennusalalla, sillä vastaajista lähes 70% mainitsi meidät ensimmäisenä kysyttäessä alan kouluttajista. Kiinko on ainutlaatuinen koulutusyhteisö ja on ollut mukana kehittämässä alaa jo neljäkymmentä vuotta.

Meille on erittäin tärkeää olla asiakkaiden luottamuksen arvoisia. Kehittämme koulutuksiamme yhdessä alan keskeisten toimijoiden kanssa, luomme uusia osaamisen kehittämisen polkuja, kasvatamme yhteistyöverkostoja sekä seuraamme alan suuntauksia myös kansainvälisellä tasolla.

Asiakkaamme pitävät yhteistyötä kanssamme sujuvana ja asiantuntevana. Koulutuspalvelujemme laadukkuus ja luotettavuus saivat arvosanan 4,5(*. Positiivinen asiakaskokemus on toimintamme lähtökohta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sitä monella tasolla ja toivomme, että se näkyy jatkossakin mm. entistä monipuolisempana yhteydenpitona asiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan. Tutkimuksen vastaajista 83% on jo suositellut tai voisi suositella Kiinkoa kouluttajana. Tulos on loistava ja ehdottomasti parasta palautetta toiminnastamme.

Kiinkolla on hyvä maine kouluttajana. Olemme mukana viemässä koko kiinteistö- ja rakennusalan osaamista eteenpäin. Koulutustemme avulla henkilöstön osaaminen on lisääntynyt huimasti. Sitä kysyttäessä saimme arvosanaksi 4,4(*.

Koulutusten lisäksi Kiikossa on paljon kehitys- ja tutkimustoimintaa ja rahoitamme useita alalla toimivia hankkeita. Tulemme kertomaan kiinnostavista kehityshankkeista ja mahdollisuuksista jatkossa entistä aktiivisemmin.

Asiakkaamme toivovat meiltä mm. ammatillista ja syventävää koulutustarjontaa, alan tutkintoja, toimintaympäristön ja lainsäädännön muutoksiin vastaavaa koulutusta. Meillä on monipuolinen ja laaja koulutustarjonta, johon voi tutustua netissä sekä aina kysyä meiltä suoraan henkilökohtaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinko_mieleen tulevat asiat_v1

(*asteikko 1-5