Isännöintikoulutus uudistuu, Isännöintiliitto ja Kiinko tiiviiseen yhteistyöhön

Isännöintiliitto ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus aikovat yhteistyössä laittaa isännöintialan koulutuksen uuteen uskoon. – Isännöintialalla tarvitaan monipuolista osaamista ja uusia tarpeita on tulossa. Isännöintipalvelut erikoistuvat, asukkaita palvellaan verkossa, taloyhtiöille laaditaan strategioita, kuvaa Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä alan muutoksia.

- Yhteistyössä Kiinkon kanssa tuemme isännöintipalveluiden kehittymistä. Kiinkolla on tunnettuja koulutusohjelmia, kuten ITS ja AIT, joiden kehittämisessä haluamme olla vahvasti mukana. Yhteistyössä kehitämme myös Isännöintipäiviä alan ykköstapahtumana, Heikkilä kertoo konkreettisista tavoitteista. Kiinko hoitaa jatkossa Isännöintipäivien seminaariohjelman ja järjestelyt.

- Kiinkolla on paljon kokemusta suurten seminaarien järjestämisestä. Isännöintipäivät 14.-16.9.2016 Jyväskylässä ovat ennennäkemättömän kiinnostavat, Tuimala lupaa. Vuonna 2015 Isännöintipäivät kokosi yli 1000 alan vaikuttajaa Turun Logomoon.

Isännöintiliitto omistaa 15 % Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:stä. Uusi yhteistyösopimus tiivistää yhteistyötä merkittävästi. Osana yhteistyötä Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen siirtyy Kiinteistöalan Koulutuskeskukseen ja ottaa siellä vastuuta isännöintialan asiakkaiden yhteydenpidosta ja palvelujen kehittämisestä.

Lisätietoja:

Jarno Tuimala, toimitusjohtaja, Kiinteistöalan Koulutuskeskus, puh: 040 7265 346
Tero Heikkilä, toimitusjohtaja, Isännöintiliitto, puh: 0400 160 342