Ilmasto, kiertotalous ja vähähiilisyys esillä Rakennuttaminen 2020 -seminaarissa 23.-24.1.2020

RAKENNUTTAMINEN 2020 on RAKLIn ja Kiinkon vuosittainen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi, joka kokoaa tänä vuonna yhteen ennätysmäärän, yli 350 alan asiantuntijaa. 

Monipuolisen seminaariohjelman lisäksi mukana on useita yrityksiä, joiden palveluihin on voi tutustua kahden päivän aikana näyttelyosastolla.

Mikä tekee Rakennuttaminen 2020 -seminaarista kiinnostavan?

Seminaari käynnistyy ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen avauspuheenvuorolla, joka tuo valtiovallan tervehdyksen kiinteistö- ja rakentamisalalle.

Ohjelmassa nostetaan esille, miten rakennusala vastaa ilmastonmuutokseen ja kuulemme puheenvuoroissa esimerkkejä ilmastovastuullisuudesta Ruotsissa, vähähiilisistä ratkaisuista sekä kiertotalouden huomioimisesta hankkeissa. Talopuolen osiossa pureudutaan Leaniin ja infrapuolen osiossa ajankohtaisiin infrahankkeisiin. Lisäksi ohjelmassa puhutaan tiedonhallinnasta projekteissa sekä rakennusalan suhdanteista.

”Kiinnostavana puheenvuorona kuulemme muun muassa vaativien katutöiden toteuttamisesta. Esimerkiksi Case Hämeentiessä avataan, miten häiriöitä voidaan minimoida. Häiriöt puhuttavat sekä alaa että nousevat esiin yleisönosastokirjoituksissa ja somessa.”, kertoo liiketoimintajohtaja Anu Karvonen seminaarin ohjelmasta.

Seminaarissa on luvassa monipuolinen, asiapitoinen ja keskustelua nostattava ohjelma ajankohtaisista teemoista. Tapahtumassa jaetaan jälleen myös alan arvostettuja tunnustuksia. Palkittavina ovat Vuoden rakennuttaja ja Vuoden rakennuttajakonsultti.

Rakennuttaminen2020_1200x627

Rakennuttaminen 2020 Tampere-talossa 23.-24.1.2020

Katso koko ohjelma ja tule mukaan alan huipputapahtumaan.

Osallistu ja seuraa keskustelua #rakennuttaminen2020

*****

Rakennuttaminen -seminaari kokoaa yhteen kiinteistö-, rakentamis- ja infra-alan päättäjät ja johtavat asiantuntijat. Vuosittain tapahtumaan osallistuu 350 alan vaikuttajaa. Yksi vuoden 2020 keskeisistä teemoista on ilmastonmuutos. https://rakennuttaminen.net/