Haemme koulutuspäällikköä kehittämään verkkokoulutusliiketoimintaamme

Koulutuspäällikkönä vastaat Kiinkon verkkokoulutusliiketoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä liiketoiminta-alueiden, kouluttajien ja toteuttajakumppanin kanssa.

Hoidat aktiivisesti asiakkuuksiasi, kartoitat tarpeita, suunnittelet niihin sopivia ratkaisuja ja laadit niistä toimivia kokonaisuuksia. Lisäksi seuraat toimialaasi yleisesti ja ennakoit sen perusteella tulevia koulutustarpeita. Olet myös mukana tuotevastuullisena perinteisemmissä tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksissa.
 
Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä käytännön kokemusta monipuolisista osaamisen kehittämisen tehtävistä. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi opetusalalta, kiinteistöalan yritysten henkilöstön kehittämisestä tai koulutuspalveluja tarjoavasta organisaatiosta. Eduksesi katsotaan myös kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus ja olemassa olevat verkostot. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet lisäksi esiintymiskykyinen. Pystyt toteuttamaan ideoista koulutuksia, eli saat asioita tapahtumaan. Arvostamme lisäksi ammatillisten tutkintojen tuntemusta, koulutussuunnittelun kokemusta sekä pedagogisia pätevyyksiä.

Olemme Kiinkossa viime vuosina panostaneet vahvasti liiketoiminnan kehittämiseen ja organisaatiossamme on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle tässä roolissa mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä koulutuskentässä vaikuttamassa osaltasi verkkokoulutusliiketoiminnan kehitykseen.
 
Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 29.05.2019 mennessä osoitteessa http://www.mercuriurval.fi/ viitenumerolla FI-14077.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa konsultti Tarja Oinonen 050-5314864.
Ilmoitus on luettavissa myös Mercuri Urvalin sivuilla.