Haemme AV-osaajaa

Panostamme yhä enemmän virtuaalisiin koulutustapahtumiin ja uusien verkkotuotteiden kehittämiseen ja haemme nyt uuteen tehtävään kehityshenkistä AV-osaajaa.

Tehtävässä sinulla on päävastuu uusien, modernien studiotilojemme käytöstä, koulutustilaisuuksien ohjaamisesta, striimauksesta ja tallenteiden editoinnista. Avainhenkilönä vastaat Kiinkon hybridi- ja online-koulutusten tuotannon teknisestä toteutuksesta, toimivuudesta ja laadusta. Suunnittelet ja toteutat livevideokuvauksia ohjaten lähetysten aikana aktiivisella otteella kameroiden kuvakulmia sekä tarkkaillen äänen tasoa.

Osallistut myös koulutustuotteiden kehittämiseen ja konseptointiin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Työskentelet osana ICT -tiimiä ja raportoit ICT-päällikölle. Koska tehtävä on uusi, sinulla on kokemuksestasi, erityisosaamistasi ja kiinnostuksestasi riippuen mahdollisuus vaikuttaa lopullisen toimenkuvan muotoutumiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. medianomi) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, esim. tapahtumatuotannon, studiotyöskentelyn  tai virtuaalikoulutusten parissa. Sinulla on ymmärrystä monikanavaisesta sisällöntuotannosta ja visuaalista silmää. Ydinosaamiseesi kuuluvat AV-tekniikan ja -laitteiden sekä yleisimpien editointi- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta, mutta odotamme sinulta erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, toiminnallista otetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi positiivista asennetta kehittämiseen ja innovointiin sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä niitä eteenpäin.

Tarjoamme sinulle tässä roolissa mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä koulutuskentässä vaikuttamassa osaltasi koulutusliiketoiminnan kehitykseen. Olemme Kiinkossa viime vuosina panostaneet vahvasti vaikuttavuuden ja asiakaslähtöisyyden kehittämiseen, ja organisaatiossamme on hyvä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.5.2021 mennessä osoitteessa: www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16103.

Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, 044 500 6557.