Koulutus > Yrityskoulutus

Koulutus

Yrityskoulutus

Laaja-alaisuus tuottaa asiakkaallesi lisäarvoa

Kiinko tarjoaa kiinteistö- ja rakentamisalan yritykselle laaja-alaiset oppimiskokonaisuudet. Työelämäsuuntautuneisuus ja alan vankin verkosto-osaaminen tuottavat hyviä oppimiskokemuksia ja avauksia toimialojen väliseen ja yrityksen sisäiseen yhteiseen kehittämiseen. Sinä ja työyhteisösi voitte keskittyä oleelliseen - asiakkuuksiin ja bisneksen tekemiseen.

Kumppanuus tuottaa kilpailuetua

Kumppanuus perustuu luottamukseen. Kiinko voi olla kehittämiskumppani, valmentaja ja kouluttaja matkallasi edelläkävijyyteen - hankkeissa, joiden tavoitteena on asiantuntijuuden jakaminen, osaamispääoman, henkilöresurssien käytön, oman työn, työyhteisön ja asiakasyhteistyön kehittäminen.

Yt-laki tuo uusia vaatimuksia. Laadimme yt-lain tarkoittamia koulutustarveselvityksiä ja -suunnitelmia. Myös alle 30 hengen yrityksissä on suotavaa toteuttaa koulutus suunnitelmallisesti, selvitykseen perustuen.

Yrityksille räätälöity koulutus

Voimme toteuttaa useimmat Kiinkon julkisesti tarjottavat koulutusohjelmat yrityskohtaisina tai usean yrityksen yhteistilaisuuksina ja -hankkeina. Koulutus voidaan suunnitella yksilöllisesti yrityksessä olevaa osaamista ja työssäoppimista hyödyntäen. Osaamisemme ydintä ovat:

  •  työn, ympäristön ja oppimistarpeiden muutosten ennakointi
  •  oppimisen ja koulutuksen suunnittelu yrityksen tarpeiden pohjalta
  •  oppimisen tuki ja ohjaus, verkko-oppiminen (Optima).
  •  koulutuksen rahoitusratkaisut ja hallinnointi.

Jokaiselle koulutuskokonaisuudelle määritetään tavoitteisiin parhaiten sopivat kouluttajat ja tutorit. Kun haluat järjestää yrityskohtaista koulutusta, ota yhteys koulutuspäälliköihin tai toimitusjohtajaan, joka kokoaa asiantuntijatiimin, puh. 09-3509 290 tai kysy lisätietoja / tarjousta lomakkeella