Koulutus > Koulutustarjotin > Tekninen ylläpito > Teknisen ylläpidon tutkintokoulutus > Rakennuksen kuntoarvioija PKA, FISE -tentti

Koulutus

Rakennuksen kuntoarvioija PKA, FISE -tentti

Ajankohta
15.9.2017 - 15.9.2017
Sijainti
HELSINKI
Kuvaus

Rakennuksen kuntoarvioija PKA, FISE-tentti on Ympäristöministeriön toimeksiannosta laaditun kuntoarviokoulutuksen valtakunnallinen lopputentti. Tentin hyväksytty suoritus muodostavat osan Rakennuksen kuntoarvioijan pätevyysvaatimuksista. Lisätietoja pätevyysvaatimuksista: www.fise.fi. Päteyyden myöntämisen jälkeen henkilöt ovat päteviä suorittamaan kuntoarvion yleisesti käytössä olevan asuinkerrostalon kuntoarvion perusmallin mukaisesti ja ovat oikeutettuja käyttämään nimikettä Rakennuksen kuntoarvioija PKA, FISE.

Kohderyhmä

Pätevyystenttiin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Henkilöllä tulee olla rakennus-, LVIS- tai kiinteistöalan koulutus (koulutustasona teknillinen koulu, teknillinen opisto tai ammattikorkeakoulu) jolla on vähintään viisi vuotta (60 kuukautta) työkokemusta päätoimisista työtehtävistä kiinteistö- tai rakennusalalta ja joka on kokonaisuudessaan suorittanut rakennuksen kuntoarvioijan koulutusohjelman sitä järjestävässä oppilaitoksessa sekä läpäissyt FISEn pätevyystentin.

Hinta

Tutkintomaksu on 405 euroa henkilöltä. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
31.8.2017
Koulutussuunnittelu
Katja Haarma 0405728057
Käytännön järjestelyt
Hanne Valtonen 0400 792925
Lisätietoja
Hanne Valtonen 0400 792925
Koulutuksen tunnus
44T021
Ohjelma/Esite

Ohjelma lähetetään osallistujavahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
PKA FISE-tentti