Koulutus > Koulutustarjotin > Kiinteistönvälitys ja -arviointi > Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin tutkintokoulutus > Vuokravälittäjän tutkinto (VuT) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Koulutus

Vuokravälittäjän tutkinto (VuT) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Ajankohta
25.1.2018 - 13.4.2018
Sijainti
Kiinko, Helsinki
Kuvaus

Antaa valmiuksia asuin- ja liikehuoneiston vuokravälitystehtävien hoitamiseen ja Vuokravälittäjätutkinnon (VuT) suorittamiseen. Koulutus myös tukee opiskelijan omaehtoista valmistautumista Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan järjestämän vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys) läpäisemiseksi.

VuT -koulutus soveltuu Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkinnon (Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen) koulutukseksi. Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/207454/naytto/tiedot. Kysy lisää katri.janhonen@kiinko.fi

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka rakentuu kahdesta lähiopetusjaksosta, kahdesta etäopiskelujaksosta sekä oppimistehtävistä. Koulutuksen lopuksi on tentti, jonka läpäisseet saavat myös VuT -tutkintotodistuksen.

Osatutkinto suoritetaan osoittamalla Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito omalla työpaikalla aidoissa työtehtävissä (näytöissä). Ammattitaitoa arvioivat työelämän edustaja ja koulutuksen järjestäjän edustaja. Hyväksytystä suorituksesta saa osatutkintotodistuksen.

Jos opiskelija haluaa myöhemmin suorittaa koko Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon valmiiksi, osatutkinto tunnustetaan suoraan suoritetuksi, nykyisten Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteiden (OPH:n määräys 3/011/2011) voimassaoloajan.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät vuokravälitystehtävissä vuokravälitys- ja/tai kiinteistönvälitysliikkeessä. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa ja näyttöihin osallistumista.

Koulutuksen aikainen tiedottaminen ja tehtäväpalautukset hoidetaan sähköisen oppimisalustan Optiman kautta, joten opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone, jossa on sähköposti ja internet.

Hinta

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 390 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta tai Asunnon vuokraus - laki ja käytännöt, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Opintopisteet
10,5
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
15.12.2017
Koulutussuunnittelu
Katri Janhonen (09) 3509 2933
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2308014
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
I lähijakso 25.01.2018 26.01.2018 Helsinki
II lähijakso 05.03.2018 06.03.2018 Helsinki
Tentti 13.04.2018 13.04.2018 Helsinki