Koulutus > Koulutustarjotin > Kiinteistönvälitys ja -arviointi > Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin tutkintokoulutus > Vuokravälittäjän tutkinto (VuT) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Koulutus

Vuokravälittäjän tutkinto (VuT) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Ajankohta
25.1.2018 - 13.4.2018
Sijainti
Kiinko, Helsinki
Kuvaus

Antaa valmiuksia asuin- ja liikehuoneiston vuokravälitystehtävien hoitamiseen ja Vuokravälittäjätutkinnon (VuT) suorittamiseen. Koulutus myös tukee opiskelijan omaehtoista valmistautumista Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan järjestämän vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys) läpäisemiseksi.

VuT -koulutus soveltuu Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkinnon (Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen) valmistavaksi koulutukseksi. Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/207454/naytto/tiedot

Osatutkintoon valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka rakentuu kahdesta lähiopetusjaksosta, kahdesta etäopiskelujaksosta sekä oppimistehtävistä. Koulutuksen lopuksi on tentti, jonka läpäisseet saavat myös VuT -tutkintotodistuksen.

Osatutkinto suoritetaan osoittamalla Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito omalla työpaikalla aidoissa työtehtävissä. Ammattitaitoa arvioivat työnantaja, koulutuksen järjestäjä ja tutkinnon suorittaja itse. Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen käydään arviointikeskustelu, johon osallistuvat tutkinnon suorittaja ja arvioijat. Hyväksytystä suorituksesta saa osatutkintotodistuksen.

Jos opiskelija haluaa myöhemmin suorittaa koko Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon valmiiksi, osatutkinto tunnustetaan suoraan suoritetuksi, nykyisten Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteiden (OPH:n määräys 3/011/2011) voimassaoloajan.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät vuokravälitystehtävissä vuokravälitys- ja/tai kiinteistönvälitysliikkeessä.

Koulutuksen aikainen tiedottaminen ja tehtäväpalautukset hoidetaan sähköisen oppimisalustan Optiman kautta, joten opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone, jossa on sähköposti ja internet. Opiskelijan tulee selvitä itsenäisestä tiedonhausta (internet) ja tehtävien laadinnasta yleisimmillä toimisto-ohjelmistoilla.

Hinta

Tutkintokoulutuksen hinta on 1.410 euroa + 250 euroa (koulutus ja yksi tutkinnon osa). Koulutus on ammatillista lisäkoulutusta, johon on mahdollista saada valtion tukea. Tuen määrä ilmoitetaan myöhemmin. Koulutus on arvonlisäverotonta. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä osatutkinnon suorituksen ohjaus ja hallinnointi. Osallistujalta edellytetään tutkintotilaisuuksiin osallistumista ja työpaikkaa, jossa tutkintotilaisuudet voidaan järjestää.

Ammattitutkinnon hallinnon puolelta laskutetaan 58,00 euron tutkintomaksu, jonka tutkinnon vastaanottava oppilaitos tilittää Opetushallitukselle.

Pyydämme huomioimaan, että jos opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakouluopiskelun), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea.

Koulutukseen haetaan alla olevalla hakulomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään pääsääntöisesti hakemusten saapumisjärjestyksessä ja vahvistetaan hakuajan päätyttyä.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta tai Asunnon vuokraus - laki ja käytännöt, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Opintopisteet
10,5
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
15.12.2017
Koulutussuunnittelu
Katri Janhonen (09) 3509 2933
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2308014
Ohjelma/Esite

Ohjelma lähetetään osallistujavahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
I lähijakso 25.01.2018 26.01.2018 Helsinki
II lähijakso 05.03.2018 06.03.2018 Helsinki
Tentti 13.04.2018 13.04.2018 Helsinki