Koulutus

Vuokravälittäjän tutkinto (VuT)

Ajankohta
25.1.2018 - 13.4.2018
Sijainti
Kiinko, Helsinki
Kuvaus

Antaa valmiuksia asuin- ja liikehuoneiston vuokravälitystehtävien hoitamiseen ja Vuokravälittäjätutkinnon (VuT) suorittamiseen. Koulutus myös tukee opiskelijan omaehtoista valmistautumista Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan järjestämän vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys) läpäisemiseksi.

VuT -koulutus soveltuu myös Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkinnon (Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen) valmistavaksi koulutukseksi. Osatutkinnon suorittamiseen sitoutuvalle opiskelijalle voidaan valtion tukea kohdentaa enemmän kuin yleensä VuT-koulutuksessa. Osatutkinnon suorittaminen edellyttää tutkintotilaisuuksiin osallistumista ja työpaikkaa, jossa tutkintotilaisuudet voidaan järjestää sekä OPH:lle tilitettävän tutkintomaksun suoritusta. Kysy lisää katri.janhonen@kiinko.fi.

Kohderyhmä

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu vuokravälitys- ja kiinteistönvälitysalalla toimiville henkilöille sekä kiinteistönomistajien, rakennuttajayhteisöjen ja muiden vastaavien organisaatioiden vuokravälitystehtävissä toimiville henkilöille.

Koulutuksen aikainen tiedottaminen ja tehtäväpalautukset hoidetaan sähköisen oppimisalustan Optiman kautta, joten opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone, jossa on sähköposti ja internet. Opiskelijan tulee selvitä itsenäisestä tiedonhausta (internet) ja tehtävien laadinnasta yleisimmillä toimisto-ohjelmistoilla.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1410euroa. Koulutus on ammatillista lisäkoulutusta, johon on mahdollista saada valtion tukea. Tuen määrä ilmoitetaan myöhemmin. Koulutus on arvonlisäverotonta. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä kahvitarjoilut. Opiskelupaikkoja on rajoitetusti.

Pyydämme huomioimaan, että jos opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakouluopiskelun), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea.

Koulutukseen haetaan alla olevalla hakulomakkeella. Paikat täytetään päsääntöisesti hakemusten saapumisjärjestyksessä ja vahvistetaan hakuajan päätyttyä.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta tai Asunnon vuokraus - laki ja käytännöt, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Opintopisteet
10,5
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
15.12.2017
Koulutussuunnittelu
Katri Janhonen (09) 3509 2933
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2301009
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
I lähijakso 25.01.2018 26.01.2018 Helsinki
II lähijakso 05.03.2018 06.03.2018 Helsinki
Tentti 13.04.2018 13.04.2018 Helsinki