Koulutus

Vuokravälittäjän tutkinto (VuT)

Ajankohta
21.8.2017 - 7.11.2017
Sijainti
Kiinko, Helsinki
Kuvaus

Antaa valmiuksia asuin- ja liikehuoneiston vuokravälitystehtävien hoitamiseen ja Vuokravälittäjätutkinnon (VuT) suorittamiseen. Koulutus myös tukee opiskelijan omaehtoista valmistautumista Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan järjestämän vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys) läpäisemiseksi.

VuT -koulutus soveltuu myös Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkinnon (Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen) valmistavaksi koulutukseksi. Osatutkinnon suorittamiseen sitoutuvalle opiskelijalle voidaan valtion tukea kohdentaa enemmän kuin yleensä VuT-koulutuksessa. Osatutkinnon suorittaminen edellyttää tutkintotilaisuuksiin osallistumista ja työpaikkaa, jossa tutkintotilaisuudet voidaan järjestää sekä OPH:lle tilitettävän tutkintomaksun suoritusta. Kysy lisää katri.janhonen@kiinko.fi.

Kohderyhmä

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu vuokravälitys- ja kiinteistönvälitysalalla toimiville henkilöille sekä kiinteistönomistajien, rakennuttajayhteisöjen ja muiden vastaavien organisaatioiden vuokravälitystehtävissä toimiville henkilöille.

Koulutuksen aikainen tiedottaminen ja tehtäväpalautukset hoidetaan sähköisen oppimisalustan Optiman kautta, joten opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone, jossa on sähköposti ja internet. Opiskelijan tulee selvitä itsenäisestä tiedonhausta (internet) ja tehtävien laadinnasta yleisimmillä toimisto-ohjelmistoilla.

Hinta

Koulutukseen on mahdollista saada valtion tukea, jolloin opiskelijan/yrityksen maksuosuus on 705 euroa. Paikkoja on rajoitetusti. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä kahvitarjoilut. Mikäli opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Tällöin koulutuksen hinta on 1410 euroa + voimassa oleva arvonlisävero.

Koulutukseen haetaan alla olevalla hakulomakkeella. Paikat täytetään päsääntöisesti hakemusten saapumisjärjestyksessä ja vahvistetaan hakuajan päätyttyä.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta tai Asunnon vuokraus - laki ja käytännöt, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Opintopisteet
10,5
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
1.8.2017
Koulutussuunnittelu
Katri Janhonen (09) 3509 2933
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2301005
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
I lähijakso 21.08.2017 22.08.2017 Helsinki
II lähijakso 25.09.2017 26.09.2017 Helsinki
Tentti 07.11.2017 07.11.2017 Helsinki