Koulutus > Koulutustarjotin > Kiinteistönvälitys ja -arviointi > Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin tutkintokoulutus > Kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED®) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Koulutus

Kiinteistöedustajan koulutus ja tutkinto (KED®) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintona

Ajankohta
8.1.2018 - 13.4.2018
Sijainti
Kiinko, Helsinki
Kuvaus

Koulutuksen tavoite on antaa ensisijaisesti perusvalmiudet kiinteistönvälitystehtävien hoitamiseen. Tutkinnon suoritettuaan opiskelijalla on valmiudet toimia kiinteistöedustajana kiinteistönvälitysliikkeessä. Koulutus tukee myös opiskelijan omaehtoista valmistautumista Keskuskauppakamarin välittäjälautakunnan järjestämään kiinteistönvälittäjäkokeeseen (LKV-pätevyys).

KED® -koulutus soveltuu Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon osatutkintojen (Kiinteistönvälitysalalla toimiminen sekä Käytetyn asunnon ja asuinkiinteistön myyntitoimeksiantojen hoitaminen) koulutukseksi. Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/207454/naytto/tiedot

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka rakentuu kolmesta lähiopetusjaksosta, kolmesta etäopiskelujaksosta sekä oppimistehtävistä. Koulutuksen lopuksi on tentti, jonka läpäisseet saavat myös KED® -tutkintotodistuksen.

Osatutkinto suoritetaan osoittamalla Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito omalla työpaikalla aidoissa työtehtävissä (näytöissä). Ammattitaitoa arvioivat työelämän edustaja ja koulutuksen järjestäjän edustaja. Hyväksytystä suorituksesta saa osatutkintotodistuksen.

Jos opiskelija haluaa myöhemmin suorittaa koko Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon valmiiksi, osatutkinto tunnustetaan suoraan suoritetuksi, nykyisten Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon perusteiden (OPH:n määräys 3/011/2011) voimassaoloajan.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kiinteistönvälitystehtävissä toimiville. Osallistuminen edellyttää kiinteistönvälitysalan työpaikkaa ja näyttöihin osallistumista.

Koulutuksen aikainen tiedottaminen ja tehtäväpalautukset hoidetaan sähköisen oppimisalustan Optiman kautta, joten opiskelijalla tulee olla käytössä tietokone, jossa on sähköposti ja internet.

Hinta

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 600 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden, Kiinteistölainsäädännön ja Kiinteistönvälittäjän käsikirjan, opiskelijat hankkivat itse. Opiskelijat saavat nämä teokset edullisempaan hintaan. Tilausohjeet lähetetään vahvistuksen yhteydessä.

Opintopisteet
18
Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
15.12.2017
Koulutussuunnittelu
Katri Janhonen (09) 3509 2933
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2308017
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
Verkkojakso 1: Kiinteistönvälitysalan toimintaympäristö, myynti- ja neuvottelutaidot ja asiakaspalvelu 02.01.2018 07.01.2018 Internet
Kaavoitus ja rakentaminen, kiinteistönmuodostus ja kiinteistönkauppa 08.01.2018 10.01.2018 Helsinki
Asunto-osakkeen kauppa, kiinteistöarvioinnin perusteet 08.02.2018 09.02.2018 Helsinki
Verotus, huoneenvuokrauksen perusteet 08.03.2018 09.03.2018 Helsinki
Tentti 13.4.2018 13.04.2018