Koulutus

LKV-verkkokurssi

Ajankohta
25.2.2018 - 30.6.2018
Sijainti
Internet
Kuvaus

Antaa valmiuksia virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV-pätevyys) läpäisemiseen tukemalla osallistujan omaehtoista opiskelua. Kurssilla selvitetään kiinteistönvälittäjäkokeen keskeisen lainsäädännön valossa asunto-osakkeen ja kiinteistönkaupan, kaavoituksen ja kiinteistönmuodostuksen, huoneenvuokrauksen sekä verotuksen erityiskysymyksiä, sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa. Sisältää myös lakikirjan käytön opastuksen sekä vastaustekniikkaohjeet.

Opiskelu koostuu n. 5-25 min pitkistä videotallenteista (yhteensä n. 18 tuntia). Videotallenteet koostuvat asiantuntijoiden juridiikkaluennoista. Luennoitsijat ohjaavat luentojen yhteydessä merkitsemään ("laputtamaan") lakikirjaa oikeista kohdista. Videotallenteita voi katsoa missä ja milloin vain sekä missä järjestyksessä tahansa.

HYÖDYT Videotallenteet mahdollistavat joustavan opiskelun työn ohessa. Tallenteita on helppo kerrata vaikeiksi koettujen asioiden osalta ja toisaalta tutut aihealueet voi pika kelata. Kurssi sisältää testejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden itsenäiseen osaamisen arviointiin ja palaute korjaa mahdolliset väärinkäsitykset.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu valmennukseksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Suositeltava kokemus on vähintään kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset.

Edellyttää internetyhteyden! Tallenteita voi katsoa kaikilla laitteilla missä ja milloin vain: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Hinta

490 euroa + arvonlisävero 24 %. Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat. Lakikirjaksi suositellaan hankittavaksi uusin Kiinteistölainsäädäntö -teos.

Tilaaminen ja maksaminen .

Saat verkkokurssin heti käyttöösi, kun maksat sen luottokortti- tai pankkimaksuna. Siirry verkkokauppaamme maksamaan tästä.

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, lähetä tilaus täyttämällä ilmoittautumislomake. Käsiteltyämme tilauksesi, toimitamme sinulle sähköpostitse aktivointitunnuksen ja ohjeet verkkokurssin käyttöönottoon..

Suurempaa ryhmää koskevan tilauksen osalta ota yhteys: Esa Heikkinen, puh. 044 5060 504, esa.heikkinen@kiinko.fi.

Verkkokurssi on voimassa kuusi kuukautta sen aktivoinnista.

Kevään LKV-koe pidetään 14.4.2018 Keskuskauppakamari julkaisee LKV-säädös- ja -kirjallisuusluettelon kaksi kuukautta ennen kevään kokeen järjestämispäivää.

Opintopisteet
4,5
Koulutussuunnittelu
Esa Heikkinen (09) 3509 2932
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2202033e
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
Lähijakso     Helsinki