Koulutus

LKV-verkkokurssi

Ajankohta
12.2.2017 - 30.6.2017
Sijainti
Internet
Kuvaus

Antaa valmiuksia virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV-pätevyys) läpäisemiseen tukemalla osallistujan omaehtoista opiskelua. Selvittää virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen ja kiinteistönkaupan, kaavoituksen ja kiinteistönmuodostuksen, huoneenvuokrauksen sekä verotuksen erityiskysymyksiä, selvittää kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisen lainsäädännön valossa. Sisältää myös lakikirjan käytön opastuksen sekä vastaustekniikkaohjeet.

Opiskelu koostuu 3- n. 45 min. pitkistä videotallenteista (yhteensä n. 18 tuntia). Videotallenteet koostuvat asiantuntijoiden juridiikkaluennoista. Luennoitsijat ohjaavat luentojen yhteydessä merkitsemään ("laputtamaan") lakikirjaa oikeista kohdista. Videotallenteita voi katsoa missä ja milloin vain sekä missä järjestyksessä tahansa.

HYÖDYT Videotallenteet mahdollistavat joustavan opiskelun työn ohessa. Tallenteita on helppo kerrata vaikeiksi koettujen asioiden osalta ja toisaalta tutut aihealueet voi pika kelata. Kurssin lopussa oleva testi tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen osaamisen arviointiin ja palaute korjaa mahdolliset väärinkäsitykset.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu valmennukseksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Suositeltava kokemus on vähintään kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset.

Edellyttää internetyhteyden! Tallenteita voi katsoa kaikilla laitteilla missä ja milloin vain: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Hinta

490 euroa + arvonlisävero 24 %. Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat. Lakikirjaksi suositellaan hankittavaksi Kiinteistölainsäädäntö 2016 -teos.

Tilaaminen ja maksaminen .

Saat verkkokurssin käyttöösi vaikka heti tilaamalla sen verkkokaupastamme. Verkkokaupan maksuvälineinä käyvät luotto- tai pankkikortti. Siirry verkkokauppaamme maksamaan tästä.

Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, lähetä tilaus täyttämällä ilmoittautumislomake. Käsiteltyämme tilauksesi, toimitamme sinulle sähköpostitse aktivointitunnuksen ja ohjeet verkkokurssin käyttöönottoon..

Suurempaa ryhmää koskevan tilauksen osalta ota yhteys: Esa Heikkinen, puh. 044 5060 504, esa.heikkinen@kiinko.fi.

Verkkokurssi on voimassa kolme kuukautta sen aktivoinnista, kuitenkin vähintään 22.4.2017 saakka; viimeinen aktivointipäivä on 18.4.2017

Verkkokurssiin on tehty päivitys tammikuussa 2016 ja 2017. Viimeksi kurssiin on lisätty monivalintatestejä ja tulostettavaan materiaaliin on päivitetty uuden perintö- ja lahjaverolain taulukot (videoesityksessä näitä uusia taulukoita ei ole). Päivitetty verkkokurssi tulee käyttöön 20.1.2017 jälkeen.

HUOM! Seuraava LKV-koe järjestetään 22.4.2017 Luettelon lainsäädännöstä, kirjallisuudesta ja muusta aineistosta, johon koekysymykset perustuvat, Keskuskauppakamari julkaisee viimeistään kaksi kuukautta ennen kevään kokeen järjestämispäivää. Varmista mahdollinen muuttunut lainsäädäntö Keskuskauppakamarin sivuilta.

Opintopisteet
4,5
Koulutussuunnittelu
Esa Heikkinen (09) 3509 2932
Käytännön järjestelyt
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Lisätietoja
Aila Räsänen (09) 3509 2948
Koulutuksen tunnus
2202016e
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
Lähijakso     Helsinki