Koulutus > Koulutustarjotin > Kiinteistöliiketoiminta ja -rahoitus > Kiinteistöliiketoiminnan ja -rahoituksen ajankohtaiskoulutus > Pilaantuneet maat - mitä kiinteistöalan toimijan on tiedettävä pilaantuneista maista

Koulutus

Pilaantuneet maat - mitä kiinteistöalan toimijan on tiedettävä pilaantuneista maista

Ajankohta
2.3.2017 - 2.3.2017
Sijainti
Koulutustila AnnaK, Helsinki
Kuvaus

Pilaantuneet maat - mitä kiinteistöalan toimijan on tiedettävä pilaantuneista maista -koulutus parantaa kiinteistön omistajan mahdollisuuksia pilaantuneiden maiden taloudelliseen puhdistamiseen. Tilaisuudessa selvitetään lainsäädännön vaatimuksia, puhdistamisen lupa- ja ilmoitusmenettelyjä sekä puhdistamisen kustannuksia. Aamupäivän osuus avaa aihetta siihen ennalta vähemmänkin perehtyneen ja iltapäivän puheenvuoroilla pureudutaan syvemmälle.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät, asianajajat ja konsultit, rakennusliikkeiden edustajat, puhdistamispalveluita tuottavat alan yritykset ja alan konsultit, ympäristöhallinnon ja kaupunkien asiantuntijat ja neuvonantajat, ympäristöpäälliköt ja ympäristövastaavat, maankäytön suunnittelijat, kaavoittajat ja yhdyskuntasuunnittelijat, kiinteistönvälittäjät, pankkien ja vakuutusyhtiöiden edustajat

Hinta

Seminaarin hinta on 540 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Mikäli koulutukseen osallistuu samasta yrityksestä 3 henkeä tai enemmän, myönnämme 10 % alennuksen osallistumismaksusta.

Peruutukset: Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 21.2.2016 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Ilmoittautuminen / hakuaika päättyy
26.2.2017
Koulutussuunnittelu
Tiia Nurminen (09) 3509 2930
Käytännön järjestelyt
Leena Lampén (09) 3509 2931
Lisätietoja
Leena Lampén (09) 3509 2931
Koulutuksen tunnus
1232007
Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti
Seminaaripäivä 02.03.2017 02.03.2017 Helsinki