Koulutus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Ajankohta
16.3.2018
Sijainti
Jatkuva haku
Kuvaus

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon perusteet vahvistettiin 1.8.2017. Uusi erikoisammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta osasta. Osat sisältävät asiakaskokemuksen tuottamista ja palveluverkoston hallintaa sekä tavoitteellista kiinteistöjohtamista. Valinnaisissa on isännöinnin kehittämissuunnitelma tai vaativassa korjaushankkeessa toimiminen. Kokenut ja riittävän ammattitaidon omaava isännöintialan ammattilainen voi suorittaa tutkinnon myös suoraan, ilman valmistavaa koulutusta.

Isännöinnin erikoisammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka järjestäminen edellyttää näyttötutkintojen järjestämissopimusta. Kiinteistöalan Koulutussäätiö on solminut tutkintoa koskevan järjestämissopimuksen opetushallituksen nimeämän tutkintotoimikunnan kanssa. Sopimus antaa oppilaitokselle oikeuden järjestää kyseistä näyttötutkintoa.

Kohderyhmä

Isännöinnin ammattilaiset, esim. ITS- ja AIT-tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat näyttää osaamisensa virallisella tutkinnolla. Tutkinnon suorittamalla saa ajantasaisen todistuksen osaamisestaan, jos aiemmasta tutkinnosta on jo aikaa. Täytä hakemus niin otamme yhteyttä henkilökohtaistamiskeskustelun järjestämiseksi. Keskustelu käynnistää tutkinnon suorittamisen ja sen aika kartoitetaan mahdollinen tarvittava koulutus.

Hinta

Koulutuksen ja tutkinnon hinta on yhteensä 725 euroa. Pelkän tutkinnon suorittaminen ilman koulutusta maksaa 100 euroa.

Tutustu tutkinnon perusteisiin:
Isännöinnin erikoisammattitutkinto perusteet 1.8.2017

Koulutussuunnittelu
Katja Haarma 0405728057
Käytännön järjestelyt
Anne Kaija (09) 3509 2912
Lisätietoja
Anne Kaija (09) 3509 2912
Koulutuksen tunnus
3118004
Ohjelma/Esite

Ohjelma lähetetään osallistujavahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautumis- / Hakulomake:

Koulutuksen aikataulu

Jakson nimi Alkaa Loppuu Sijainti