Ajankohtaista > Uutiset

Ajankohtaista

Uutiset

Kiinteistöalan vuosiseminaari 2017: Kaupungistuminen on väistämätöntä

Lisätty: 13.11.2017 08:59

Kiinteistöalalla kaupungistumisen lisääntyminen ei muuta vain paikan sijaintien logiikkaa ja dynamiikkaa, vaan vaikuttaa myös kiinteistöjen käyttämiseen ja omistamiseen. Vuosiseminaarin toisena päivänä pureuduttiin kaupungistumiseen ja erityisesti sen haasteisiin ja mahdollisuuksiin kiinteistöalalla. Lähtöeväiksi kuulijat saivat herättelevän puheenvuoron inspiraation merkityksestä Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinsonilta.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan vuosiseminaari 2017: Pitchaperjantaissa voiton vei talotekniikan modernisointijärjestelmä

Lisätty: 11.11.2017 18:37

Kiinteistöalan vuosiseminaarin toisena päivänä lavan valtasivat torstain karsinnasta loppukilpailuun selvinneet startupit. Kolme lupaavaa yritystä pääsi esittelemään osaamistaan kiinteistöalan kärkijoukolle. Pitchaperjantain finaaliin tiensä raivasivat Dotag, CHAOS-arkkitehdit ja Pilaster Oy.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan vuosiseminaari 2017: Asiakaskokemuksesta yrityksen kilpailuvaltti

Lisätty: 10.11.2017 09:26

Maailmassa on käynnissä ennennäkemätön murros, joka haastaa vanhat toimintatavat ja rakenteet. Seuraukset näkyvät myös kiinteistöalalla. Yksi näkyvimmistä muutoksista on asiakaskokemuksen nousu yhdeksi yritysten strategiseksi arvoksi ja toimintaa ohjaavaksi tekijäksi. Mistä hyvä asiakaskokemus koostuu ja mitä asiakas tänä päivänä odottaa? Kiinteistöalan suurin vuosittainen tapahtuma kokosi lähes 700 alan ammattilaista kuulemaan ensimmäisenä päivänä mielenkiintoisia puheenvuoroja asiakaskokemuksen ja asiakaslähtöisen palvelukokemuksen tuottamisen ytimestä Tampereelle.

>> Lue lisää

Uusia AIT-valmistuneita

Lisätty: 9.10.2017 11:06

56. Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT®) päättyi 5.10 todistusten ja stipendien jakoon.

>> Lue lisää

Kiinko laajentaa kansainvälistä kehitysyhteistyötään

Lisätty: 29.8.2017 11:12

Kiinteistöalan Koulutussäätiö on saanut rahoituksen koordinoimaansa ERASMUS+ hankkeeseen, jonka tavoitteena on luoda parempia edellytyksiä kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden ammatillisen koulutuksen kehittämiselle.

>> Lue lisää

Kiinkolle uusia järjestämissopimuksia

Lisätty: 5.7.2017 12:07

Kiinteistöalan Koulutussäätiö on saanut järjestämisluvan uuteen Isännöinnin erikoisammattitutkintoon, uusittuun Isännöinnin ammattitutkintoon sekä Tekniikan erikoisammattitutkintoon.

>> Lue lisää

Suomalaisen kiinteistövälittäjien työ on vaativaa ja kiireistä – mutta samalla entistä mielekkäämpää

Lisätty: 31.3.2017 10:39

Onnistumisen tuoma ilo ja mahdollisuudet vaikuttaa itseä koskeviin asioihin kannustavat välitysammattilaista työssään eteenpäin. Tärkeimpinä tekijöinä alan arvostuksen ja houkuttelevuuden lisäämisessä nähtiin olevan alan ammattilaisten osaamisen lisääminen ja alan ammattilaisten julkisuusmielikuvan kehittämisen. Nämä ja monet muut kiinnostavat asiat käyvät ilmi tuoreesta Kiinteistönvälitysalan Ammattilaiset 2017 -tutkimuksesta.

>> Lue lisää

Viestintä 2017 – 18.5.2017 Clarion Hotel Helsinki

Lisätty: 3.1.2017 17:49

Viestintä 2017 -seminaari avaa ajattelua ja käytäntöjä tämän päivän ja tulevaisuuden viestinnän kanavista, keinoista ja käytännöistä. Mukana myös tulevan ja kaikkia toimijoita koskevan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset niin tietojen käsittelyn, sosiaalisen median kuin digitalisoituvan liiketoiminnan erityishuomioiden näkökulmista.

>> Lue lisää

Uudet Kiinteistöjohdon sertifikaatin (KJs) saaneet julkistettiin Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa Aulangolla 3.11.2016

Lisätty: 16.11.2016 09:11

KJs-sertifiointi on osoitus ammatillisesta pätevyydestä: sertifioitu on kiinteistö- ja rakennusalan moniottelija. Hän tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti.

>> Lue lisää

Kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa (KJs) sertifioitiin Aulangolla Vuosiseminaarissa

Lisätty: 5.11.2016 15:29

Torstaina 5.11.2015 kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen. Sertifiointi on osoitus monipuolisesta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöjohtamisen alueelta. Sertifikaatit luovutetaan Aulangolla Kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaarissa.

>> Lue lisää