Ajankohtaista > Uutiset

Ajankohtaista

Uutiset

Kiinko laajentaa kansainvälistä kehitysyhteistyötään

Lisätty: 29.8.2017 11:12

Kiinteistöalan Koulutussäätiö on saanut rahoituksen koordinoimaansa ERASMUS+ hankkeeseen, jonka tavoitteena on luoda parempia edellytyksiä kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden ammatillisen koulutuksen kehittämiselle.

>> Lue lisää

Kiinkolle uusia järjestämissopimuksia

Lisätty: 5.7.2017 12:07

Kiinteistöalan Koulutussäätiö on saanut järjestämisluvan uuteen Isännöinnin erikoisammattitutkintoon, uusittuun Isännöinnin ammattitutkintoon sekä Tekniikan erikoisammattitutkintoon.

>> Lue lisää

Suomalaisen kiinteistövälittäjien työ on vaativaa ja kiireistä – mutta samalla entistä mielekkäämpää

Lisätty: 31.3.2017 10:39

Onnistumisen tuoma ilo ja mahdollisuudet vaikuttaa itseä koskeviin asioihin kannustavat välitysammattilaista työssään eteenpäin. Tärkeimpinä tekijöinä alan arvostuksen ja houkuttelevuuden lisäämisessä nähtiin olevan alan ammattilaisten osaamisen lisääminen ja alan ammattilaisten julkisuusmielikuvan kehittämisen. Nämä ja monet muut kiinnostavat asiat käyvät ilmi tuoreesta Kiinteistönvälitysalan Ammattilaiset 2017 -tutkimuksesta.

>> Lue lisää

Viestintä 2017 – 18.5.2017 Clarion Hotel Helsinki

Lisätty: 3.1.2017 17:49

Viestintä 2017 -seminaari avaa ajattelua ja käytäntöjä tämän päivän ja tulevaisuuden viestinnän kanavista, keinoista ja käytännöistä. Mukana myös tulevan ja kaikkia toimijoita koskevan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset niin tietojen käsittelyn, sosiaalisen median kuin digitalisoituvan liiketoiminnan erityishuomioiden näkökulmista.

>> Lue lisää

Uudet Kiinteistöjohdon sertifikaatin (KJs) saaneet julkistettiin Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa Aulangolla 3.11.2016

Lisätty: 16.11.2016 09:11

KJs-sertifiointi on osoitus ammatillisesta pätevyydestä: sertifioitu on kiinteistö- ja rakennusalan moniottelija. Hän tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti.

>> Lue lisää

Kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa (KJs) sertifioitiin Aulangolla Vuosiseminaarissa

Lisätty: 5.11.2016 15:29

Torstaina 5.11.2015 kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen. Sertifiointi on osoitus monipuolisesta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöjohtamisen alueelta. Sertifikaatit luovutetaan Aulangolla Kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaarissa.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: Pitchaperjantaissa puhutti tiedon hallinta ja analysointi

Lisätty: 4.11.2016 15:50

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin toinen päivä 4.11. oli omistettu startupeille. Viisi lupaavaa yritystä pääsi esittelemään osaamistaan kiinteistöalan kärkijoukolle. Alan valtavat tietomassat ja tarve hyödyntää niitä entistä tehokkaammin on selvästi tunnistettu, ja pitchingissä neljä viidestä esitellystä tuotteesta oli sovellus- tai softaratkaisuja.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: Suomen markkinoille kiitosta ammattimaisuudesta

Lisätty: 4.11.2016 15:48

Kiinteistöihin hakeutuu nyt paljon rahaa, mikä saattaa olla kaksiteräinenkin miekka. Tämä voi tietää hintatason nousua, mikä on hankalaa etenkin pitkäaikaisten sijoittajien näkökulmasta. Tuottovaatimukset ovat kysynnän kasvun seurauksena laskeneet kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolleen. Taloustilanteeseen liittyy paljon epävarmuustekijöitä ja tärkeintä on tunnistaa markkinatilanteeseen vaikuttavat seikat, ja tehdä päätöksiä harkitusti.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: ”One size fits all” ei enää toimi

Lisätty: 4.11.2016 15:44

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa puhuttiin tänä vuonna paljon muutoksesta. Tietoa on ympärillämme valtavasti ja nyt kehitetään niitä palveluita, joiden avulla tämä datamassa voidaan parhaiten hyödyntää. Seminaariyleisö kuuli kiinnostavia puheenvuoroja paitsi tulevaisuuden trendeistä, myös uuden ajan markkinoinnista sekä internetiin liittyvistä riskeistä.

>> Lue lisää

Kiinko.fi –sivustolle avattiin ≡Liitutaulu≡ –blogi.

Lisätty: 20.10.2016 18:39

Blogissa kerromme kiinnostavia kuulumisia tapahtumistamme ja tarjoamme kiinnostavia avauksia ja näkökulmia kiinteistö- ja rakennusalan ajankohtaisiin teemoihin.

>> Lue lisää