Ajankohtaista > Uutiset

Ajankohtaista

Uutiset

Viestintä 2017 – 18.5.2017 Clarion Hotel Helsinki

Lisätty: 3.1.2017 17:49

Viestintä 2017 -seminaari avaa ajattelua ja käytäntöjä tämän päivän ja tulevaisuuden viestinnän kanavista, keinoista ja käytännöistä. Mukana myös tulevan ja kaikkia toimijoita koskevan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset niin tietojen käsittelyn, sosiaalisen median kuin digitalisoituvan liiketoiminnan erityishuomioiden näkökulmista.

>> Lue lisää

Uudet Kiinteistöjohdon sertifikaatin (KJs) saaneet julkistettiin Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa Aulangolla 3.11.2016

Lisätty: 16.11.2016 09:11

KJs-sertifiointi on osoitus ammatillisesta pätevyydestä: sertifioitu on kiinteistö- ja rakennusalan moniottelija. Hän tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti.

>> Lue lisää

Kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa (KJs) sertifioitiin Aulangolla Vuosiseminaarissa

Lisätty: 5.11.2016 15:29

Torstaina 5.11.2015 kahdeksan uutta kiinteistöjohtajaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen. Sertifiointi on osoitus monipuolisesta osaamisesta ja kokemuksesta kiinteistöjohtamisen alueelta. Sertifikaatit luovutetaan Aulangolla Kiinteistöjen sijoitus-, rahoitus-, kehitys- ja palveluliiketoiminnan Vuosiseminaarissa.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: Pitchaperjantaissa puhutti tiedon hallinta ja analysointi

Lisätty: 4.11.2016 15:50

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin toinen päivä 4.11. oli omistettu startupeille. Viisi lupaavaa yritystä pääsi esittelemään osaamistaan kiinteistöalan kärkijoukolle. Alan valtavat tietomassat ja tarve hyödyntää niitä entistä tehokkaammin on selvästi tunnistettu, ja pitchingissä neljä viidestä esitellystä tuotteesta oli sovellus- tai softaratkaisuja.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: Suomen markkinoille kiitosta ammattimaisuudesta

Lisätty: 4.11.2016 15:48

Kiinteistöihin hakeutuu nyt paljon rahaa, mikä saattaa olla kaksiteräinenkin miekka. Tämä voi tietää hintatason nousua, mikä on hankalaa etenkin pitkäaikaisten sijoittajien näkökulmasta. Tuottovaatimukset ovat kysynnän kasvun seurauksena laskeneet kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolleen. Taloustilanteeseen liittyy paljon epävarmuustekijöitä ja tärkeintä on tunnistaa markkinatilanteeseen vaikuttavat seikat, ja tehdä päätöksiä harkitusti.

>> Lue lisää

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2016: ”One size fits all” ei enää toimi

Lisätty: 4.11.2016 15:44

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa puhuttiin tänä vuonna paljon muutoksesta. Tietoa on ympärillämme valtavasti ja nyt kehitetään niitä palveluita, joiden avulla tämä datamassa voidaan parhaiten hyödyntää. Seminaariyleisö kuuli kiinnostavia puheenvuoroja paitsi tulevaisuuden trendeistä, myös uuden ajan markkinoinnista sekä internetiin liittyvistä riskeistä.

>> Lue lisää

Kiinko.fi –sivustolle avattiin ≡Liitutaulu≡ –blogi.

Lisätty: 20.10.2016 18:39

Blogissa kerromme kiinnostavia kuulumisia tapahtumistamme ja tarjoamme kiinnostavia avauksia ja näkökulmia kiinteistö- ja rakennusalan ajankohtaisiin teemoihin.

>> Lue lisää

Kiinko lähtee uuteen lukuvuoteen uudella ilmeellä, uusilla tuotteilla ja uudella strategialla

Lisätty: 14.9.2016 14:01

Kiinko tarjoaa lukuvuodelle 2016-2017 monia alalla vakiintuneita ja tuttuja koulutuksia, mutta myös ison joukon uusia avauksia. Strategiamme mukaisesti tulemme lisäämään koulutuksiimme kansainvälisyyttä ja yritysjohdolle suunnattua koulutustarjontaa. Kiinko on vahvasti mukana digitaalisen oppimisen kehittämisessä. Tulemme lähitulevaisuudessa lisäämään verkko-oppimista vahvasti kaikkiin toteutuksiimme.

>> Lue lisää

Uusia näköaloja kiinteistö- ja rakennusalalle - Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA käynnistyy marraskuussa

Lisätty: 3.5.2016 14:51

Kiinteistö- ja rakennusala saa vihdoinkin toimialalle räätälöidyn EMBA –koulutusohjelman.

>> Lue lisää

Kiinko uudisti ilmeensä

Lisätty: 5.4.2016 10:00

Osana uutta strategiaa Kiinko on uudistanut visuaalisen ilmeensä.

>> Lue lisää